Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Čendův cyklozávod 2007

8. 4. 2007
ObrazekJako již tradičně proběhl v Petrově jako součást Čendova běhu - který měl v pořadí již úctihodný 72.ročník - Čendův cyklozávod. Stejně tak tradičně náš team opět promluvil do konečného pořadí a opět celkem výrazně. Bohužel nebylo možné obhájit loňské výsledky v kategorii ženy, protože obě loňské medailistky se rozhodly věnovat příjemnějším starostem. Katka (zlatá z minulého ročníku) dokonce pod dojmem našich skvělých výsledků o necelých 40 hodin později přivedla na svět naší novou naději Karolínku Milcovou - GRATULUJEME!! Martinu (bronzovou) tato radost čeká za cca 2 měsíce. Ostatní děvčata se zřejmě zalekla tíhy (úspěšného) minulého ročníku a ani se nezúčastnila. Obavy byly liché, protože v ženách byla nakonec pouze jediná účastnice - tedy zároveň vítězka. Škoda, že na stupních byla sama.
V kategorii muži jsme po loňské - medailově hluché - sezoně tvrdě trénovali (den před závodem).
Start se nám nepovedl, protože jsme se zamotali do pádu a čelo nám začalo povážlivě odjíždět. To nás asi nakoplo a po cca 500 m jsme dojeli hlavní skupinu. Před sjezdem jsem se dostal do čela a vypracoval si náskok, který jsem ve sjezdu natáhl na cca 200m. K mé radosti jsem zjistil, že za mnou na 2.místě jede Péťulka, ale bohužel ne sám - za sebou táhne další 3 borce.
Nejpříkřejší část výjezdu jsem ještě vedl, ale již jsem za sebou slyšel cvakání a funění soupeřů (resp. jednoho). Během chvilky mě předjel a získal cca 10 m náskok, který se ale nezvětšoval. S touto ztrátou jsme dorazili až na vrchol, ale tam jsem již neměl sil a rozestup začal narůstat. Měl jsem velkou radost, když jsem zahlédl Péťu jak nasazuje jeho soupeřům trhák a vydává se neohroženě naproti 3. místu.
Nakonec jsem na 1.místo ztratil 33 s a Péťa za mnou na 3.místě další cca 2 min, avšak z bezbečným odstupem od dalších.
Ondráš Čáslavka v bratrovražedném souboji nakonec na pásce porazil Mirka a obsadil tak pěkné 9. místo.

TAKŽE VZHŮRU NAPROTI DALŠÍM ÚSPĚCHŮM !!
 

Náhledy fotografií ze složky Čendův cyklozávod 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blahopřání

(Peťulka, 7. 5. 2007 18:25)

Upřímně ti Peťo gratuluji k Tvému skvělému umístění v tomto závodě, které skvěle prezentuje naši již tak velmi známou osadu a přeji ti mnoho dalších úspěchů, které jen podtrhnou tvé nadčení a píli s kterou reprezentuješ Hřebena venku i na domácí půdě.