Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

XII. ročník nohejbalového turnaje Hřebena 21.8.2010

21. 8. 2010

 

Rok se s rokem sešel a v sobotu 21.8.2010 s uskutečnil již XII.ročník našeho turnaje.

Již dlouho dopředu jsem měl signály, že letos bude opět hojná účast a navíc velmi kvalitní – což se v sobotu ráno potvrdilo. Je velmi zavazující, že se k nám většina lidí – ať sportovců, nebo jen diváků – ráda vrací i přes to, nebo právě proto, že kvalita od prvních ročníků neskutečně vzrostla. Ať už to je tím, že sem jezdí „profi“ teamy, které chodí pravidelně někde trénovat, ale i velkým zlepšením „rekreačních“ teamů (což je pro mě největší radost), pro které je možná velká motivace se porovnávat s těmi lepšími.

Sešlo se nás, za nádherného počasí, 14 teamů, které se rozdělily do tří skupin (5,5,4)

Z první skupiny postoupila dvojice favoritů POMPO a Satalice. Tato čtyřčlenná skupina byla hodně těžká a doplatil na ni LOK a hlavně Petrov (omlouvá se, ale los si zašprýmoval).

Z druhé skupiny postoupili mladíci ze Silveru a Jílové.

Z třetí skupiny H2SO4 a Spoje.

Jestli někde hledáte Hřebena, tak marně. Nejen, že jsme díky zraněním a jiným okolnostem nepostavili (poprvé v historii!) dva teamy, ale i náš jediný zástupce byl složen horkou jehlou – složení se od čtvrtka změnilo třikrát, ne-li víckrát – což nám moc nepřidalo.

Sice jsme neprohráli ani jediný zápas, ale tři remízy a jediná výhra nám nakonec nestačila a nepostoupili jsme díky horšímu skore z remízového zápasu s trojicí Spojů.

Vzhledem k tomu, že turnaj probíhal celkem plynule - základní skupiny od 9 do16 – mohla se sestavit šestičlenná finálová skupina s tím, že se započítávaly zápasy ze skupin.

Obhájce prvenství POMPO doplatil na porážku ze základní skupiny od Satalic a ti si tak mohli v relativním poklidu dokráčet pro prvenství. POMPO i přes jedno další menší zaváhání uhájilo druhou příčku a na třetí místo vystoupily Spoje a překvapivě i Silver – čtvrté místo je u nás automaticky třetí - to je taková naše zvláštnost.
 

Vítězům gratulujeme a ostatním ........................... taky!

Turnaj skončil v 19 h a pak se sedělo a sedělo a ………

Snědlo a vypilo se úplně všechno – tak vám snad chutnalo.

Jen tak mimochodem - vypilo se 800 piv!! a neskutečné množství kořalky, kterou jsme nestíhali doplňovat, to je taky velmi kvalitní výkon.

Na závěr pár poděkování.

Děkujeme všem účastníkům za úžasné výkony v turnaji a divákům za krásnou atmosféru.

Obrovský dík pro všechny, kdo se podíleli na bezproblémovém chodu turnaje a všeho okolo!! Věřte nevěřte, ale je to fakt velká fuška!

Speciální dík Jiřince za záložní sklad a sponzorům za ceny pro vítěze.

Statistiky zde

Děkujeme

Váš předseda

 

Náhledy fotografií ze složky Nohejbal 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář